Lansarea romanului ”Jocului de-a V-ați ascunselea” în imagini

Acum că ”Jocul de-a V-ați ascunselea” a luat calea pribegiei către mai multe locuri decât am văzut eu prin țară, pot să mă ocup de noua ghidușie ce pune stăpânire pe imaginația mea. E un ghem de idei care-și împletesc cozile, asmuțite de avertismentul omului în frac negru (un personaj care reușește să rămână mereu într-un con de umbră 🙂 ):

”— Oh, nu uita de șerpii din copac, drăguță! mustăcește povestitorul misterios. Rândul meu!”

„Jocul” este o prezență cât se poate de vie iar încărcătura emoțională a lansării romanului nu poate fi pe de-a-ntregul reprodusă, nici în scris, nici prin imagini rupte de context, nici măcar în filmare.

Așadar, am să mă mulțumesc să împărtășesc cu voi câteva instantanee.

Mulțumiri încă o dată celor care au făcut posibilă această carte și tuturor oamenilor frumoși prezenți la Gaudeamus, în fapt sau în gând!

 

ADY_5196

În ordine de la stânga la dreapta: D-l Vasile Muscalu (Directorul Editurii Universitare); Subsemnata autoareClaudia Croitoru (actriță și fondatoare a Școlii de teatru Învață să fii tu); Bianca Timșa Stoicescu (bloger: Despre sufletul meu , autoare și redactor de radio și TV); Teodora Vasilescu (în calitate de prietenă și cititoare în timpul liber/ Innovation Manager în cel ne-liber).

 

Lansarea romanului Jocul de-a V-ați ascunselea la târgul de carte Gaudeamus

…în care Tea continua să-mi spună pe numele mic în loc să folosească pseudonimul 🙂

 

…în care mai mulți oameni mustăceau pentru că și-au dat seama de asta 😀 

 

Lansarea romanului Jocul de-a V-ați ascunselea la târgul de carte Gaudeamus

Claudia citind un fragment din roman, care are loc lângă un ”pârâu de saramură”, atât de convingătoare, încât deodată se aude pe masă: pic, pic, pic… din tavan. 

 

Sub motto-ul: Ce se întâmplă când pozezi pentru trei fotografi în același timp…

 

Cel mai experimentat și elegant cititor al meu (bonomul redactor al cărții: D-l Gheorghe Iovan) & cel mai tânăr viitor cititor (Ilinca)

 

Lansarea romanului Jocul de-a V-ați ascunselea la târgul de carte Gaudeamus

Cu drag,

Em Madara 

 

P.S.: Găsiți ”Jocul de-a V-ați ascunselea” pe site-ul Editurii Universitare: AICI

sau pe multe alte site-uri dedicate cărților și în librării din București și din țară (elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, clb.ro, librăria Eminescu, Humanitas, Papirus, Librarium etc.).

coperta Jocul de-a V-ati ascunselea, carte Em Madara