Jocul de-a v-ați ascunselea – părerea lui Claudiu Liviu Onișoară

Și fiindcă am anunțat un schimb de păreri, iată și replica lui Claudiu Liviu Onișoară. Se pare că ”MISTERUL” este un magnet irezistibil pentru amândoi 🙂 .

Claudiu-Liviu Onișoară. Blog de Literatură, Pictură și Teatru

Primul lucru pe care doresc să îl spun vizează aura de mister care a învăluit tot ce ține de această apariție în literatura noastră, iar apariția aduce, așa cum veți citi în continuare, un aer nemaipomenit de proaspăt și de autentic. Debutul este, în termenii cei mai simpli, fantastic. Iar unda de mister de care pomeneam anterior s-a reliefat atât în jurul autoarei, cât și al creației sale, un roman de 300pagini – construit pe trei „etaje”. Această construcție arată un condei lipit de degete talentate, decurgând și ele dintr-un spirit profund și cu un potențial arzător, care a erupt, iată, între paginile cuprinzătoare ale romanului.

Întâlnim, pe măsură ce firul acțiunii se desprinde din ghem, mai multe cupluri sau idei și acțiuni de cuplu, deși cel mai corect ar fi să spun că dăm chiar buzna peste viața câtorva perechi. Și menționez aceasta pentru că amănuntele sunt atât…

Vezi articolul original 481 de cuvinte mai mult

Lasă un comentariu