49 de Matrioska se vor juca de-a V-ați ascunselea la Gaudeamus

Ultimele noutăți despre pregătirile de la Gaudeamus, ediția București , 20 – 24 noiembrie 2019 (în premieră în Pavilionul B2 Romexpo) includ:

49 de Matrioska ceramice, inspirate din paginile romanului ”Jocul de-a V-ați ascunselea”

Fiecare dintre ele este originală și pregătită să devină un gardian al dorințelor pe care o să le puneți în propriul vostru Copac al dorințelor sau direct în bradul de Crăciun. Trebuiau să fie 50, dar cea mai emotivă Matrioska și-a pierdut capul… (Eh, de când am modelat-o, am simțit că are o înclinație exagerată către dramatic 🙂 ) . Fiind japoneze la origine, pornirile kamikaze nici nu sunt de mirare. Ele vor fi dăruite la târg primilor 49 de cititori de după lansarea oficială de sâmbătă (începe la 13:30h, în spațiul MIRCEA SÂNTIMBREANU).

Matrioska inspirate din paginile romanului ”Jocul de-a V-ați ascunselea”
O Tombolă
cadou aticol

Toți participanții la târgul Gaudeamus care vizitează standul Editurii Universitare pentru a răsfoi sau cumpăra cartea și doresc abonarea la blog/ sunt deja abonați, se pot înscrie la Tombola Lansării, unde punem la bătaie un COȘ CU BUNĂTĂȚI PENTRU LECTURĂ.

Ca să ne găsiți mai ușor în ceea ce se anunță a fi un festin literar urieșesc și un răsfăț pentru iubitorii mirosului de carte proaspăt tipărită, iată o hărțulie, pe care este marcat Standul 96 al Editurii Universitare. Aici vă așteaptă cartea ”Jocul de-a V-ați ascunselea” pe toată durata târgului. Iar în spațiul MIRCEA SÂNTIMBREANU (nr.162 în schiță) are loc lansarea din 23 noiembrie, la ora 13:30.

SCHEMA TÂRG

 

Ce se va întâmpla la lansare găsiți detaliat AICI .

Curioși despre roman? Citiți un capitol din carte! sau Faceți cunoștință cu personajele!

Dacă nu sunteți încă, vă invit să rămâneți de-ai casei și să aflați primii… chestii :)!

Introduceți adresa de email pentru a urmări blogul și a afla noutățile.

8 gânduri despre „49 de Matrioska se vor juca de-a V-ați ascunselea la Gaudeamus

  1. Am și eu câteva păpuși Matrioska, dar ale tale sunt mai frumoase. Felicitări pentru lansare. Sa ai cât mai mulți cititori. Se pare ca deocamdată o sa ma mulțumesc cu blogul tău, deși tare mi-aș fi dorit sa ajung la targ

    1. Mulțumesc, draga mea. Sunt in 2D figurinele mele, dar sunt tare jucăuşe şi se pricep să ajute dorințele să se împlinească 🙂 . Cărticica se găseşte deja într-un număr mărişor de librării online, am pus link de achiziție pe prima pagină, dacă te tentează. Îmbrățişez cu drag 🙂 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s