Amintiri din copilărie – în parcul Tineretului

De vreo cinci ani încoace, Primăria capitalei și teatrul Ion Creangă ne bucură cu Festivalul Amintiri din copilărie. Așa că luați-vă piticii de mânuță în weekend și hop – țop în parcul Tineretului (Vineri, 15 iunie – Duminică, 17 iunie)! Dacă n-aveți pitici, faceți rost (nepoți, finuți, verișori, vecini ai căror părinți n-au timp să-i ducă etc.)… ca să nu pară dubios că ați venit neînsoțiți :).

AdC cover

Anul acesta vom avea parte de un festival – carnaval: clovni, muzicieni, actori și acrobați – sosesc de departe pentru a transforma o porțiune din oraș într-o insulă a Amintirilor. Printre musafirii ediției 2018 se numără teatre și companii independente din Columbia (Compania AAINJAA), Danemarca (Teatrul Paolo Nani), Italia (La Sbrindola) și Spania (Karcocha Street Art și Compania Osadia). Acestora li se adaugă îndrăgitul duo româno-australian, Dr. Bubble și Milkshake, dar și artiști locali, care vor fi prezenți cu spectacole de teatru și ventrilocie, concerte și demonstrații de dans.

Și să vedeți poznă: vor fi amenajate și două interesante instalații interactive: „Cu capul în nori”, un spațiu delicat, pentru visători, creat de Svironi Michal (Israel), și „Marele Labirint”, conceput de Compania Itinerània (Spania) – 400 de metri pătrați de coridoare și enigme care vor putea fi vizitate în zilele de 16 și 17 iunie.

Să nu uităm de atelierele de teatru, mișcare și artă, de trucuri și de cabina foto. Iată și o hărțulie, să vă descurcați la fața locului.

harta Adc

Aflați mai multe despre activitățile programate pe durata celor trei zile aici.

Fii de-al casei și află despre alte noi evenimente interesante! Cine știe… poate dai de niște PERSONAJE din carte pe acolo :)!

Introduceți adresa de email pentru a urmări blogul și a afla noutățile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s