Tombola răvașelor la Gaudeamus

Vă aştept cu drag vinerea şi duminica aceasta (16, 18 nov.) la Gaudeamus, între orele 11- 15, alături de Editura Universitară – stand 224, etaj 2.

De ce?

Romanul „Jocul de-a V-aţi ascunselea” a ajuns în formă finală şi se ascunde pentru moment între două coperți albe, a căror goliciune invită cu neruşinare imaginația la fel şi fel de anticipări.

Lansarea oficială va avea loc anul următor, dar asta nu ne împiedică să ne ținem de jocuri de pe acum! Mai precis, de ghiduşii cu răvaşe la Târgul de carte Gaudeamus din Bucureşti, care are loc începând de astăzi (14 – 18 noiembrie, la Romexpo: Bd. Mărăști 65-67).

TOMBOLA RĂVAȘELOR LA TARGUL GAUDEAMUS 2018

Un ambasador al romanului „Jocul de-a V-aţi ascunselea”, ales pe sprânceană, va fi prezent la standul Editurii Universitare pentru a împărți simpatice semne de carte şi fursecuri cu răvaş, ce conțin fragmente extrase din carte. Totodată, veți avea ocazia să răsfoiți publicațiile editurii, ce acoperă o mulțime de domenii interesante.

Citatele din carte au pe spate un NUMĂR care va intra în TOMBOLA RĂVAŞELOR. Norocosul câştigător va primi din partea autorului un coş cu bunătăți, care merg de minune împreună cu o carte faină, plus un cadou surpriză.

Pentru a participa la tombolă, vizitatorii târgului de carte sunt invitați:

• să facă o incursiune până la standul Editurii Universitare (vineri sau duminica , între orele 11- 15h), unde vor găsi micile suveniruri în avanpremieră cu răvaşe numerotate.
• să se aboneze la site-ul cărții https://joculdeavatiascunselea.com prin e-mail până la sfârșitul zilei de marți (20.11.2018).  Întreaga comunicare ulterioară legată de tombolă are loc pe site).
• m-ar bucura foarte mult să aflu impresiile voastre după răsfoirea site-ului şi a extraselor din carte, în rubricile de comentarii ale articolelor.

Răvaşele cu citate pentru tombolă sunt în număr limitat, aşa că dați fuguța ! Este posibil să se termine înainte de orele anunțate.
Curioși despre cum arată premiul? Îl găsiți aici: Coșul cu bunătăți

Extragerea va fi realizată împreună cu un reprezentant al Editurii Universitare, Miercuri 21 Nov. și rezultatul va fi publicat pe site în aceeași zi, câștigătorul urmând să fie contactat pe mail pentru detaliile livrării premiului.

Dacă în decurs de cinci zile câștigătorul nu răspunde acestei comunicări, vom fi în imposibilitatea de a livra premiul și procedura de tragere la sorți va fi reluată.

Vă urez să vă bucurați de zilele tomnatice de Târg Gaudeamus! Drogul meu preferat este mirosul de carte proaspăt tipărita (dacă și conținutul este pe măsură, bineînțeles)… și sunt în pericol grav de supradoză la fiecare târg de carte 😀 !

Găsiți câștigătorul tombolei: aici.

Dacă nu sunteți încă, vă invit să rămâneți de-ai casei și să aflați primii… chestii :)!

Introduceți adresa de email pentru a urmări blogul și a afla noutățile.

10 gânduri despre „Tombola răvașelor la Gaudeamus

  1. M-am prins tare-n acest joc,
    din cuvinte-ncrucisate,
    Din Suflet îti doresc NOROC,
    azi si…dincolo de moarte ! 🙂

    O zi binecuvântata cu iubire si Lumina, draga EM !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s