Booknation despre ”Jocul de-a V-ați ascunselea”

”Jocul” a ajuns pe lista de lecturi Booknation. Un scurt extras din recenzie:


” Știți acel moment în care după câteva pagini citite realizezi că deja ți se oferă magia la care visezi în secret? Este un loc înăuntrul nostru, acela despre care cântă Leonard Cohen în ”In my secret life”. Acolo se întâmplă magia acestei cărți.

Sunt genul de persoană căreia, dacă nu mi se oferă esența încă de la început, entuziasmul îmi dispare. Em Madara a reușit să mă țină captivă în jocul ei fără ca măcar să realizez când am început sau când s-a sfârșit. Am intrat într-un joc fascinant, cu personaje care-și testează limitele, ajungând să se dezbrace, strat cu strat, de minciunile pe care și le spuneau singuriUnii se împotmolesc în straturile superficiale ale erotismului, alții se întind pe vârfuri către adevăruri mai rafinate, înțelegând rolul lor de zei și de atomi – ca forțe ce influențează mișcarea lumii, dar totodată și ca modeste mijloace prin care Universul își atinge scopurile. (…)

Pentru mine, lectura aceasta a fost o călătorie și la final am avut un sentiment de recunoștință pentru propriul destin. În ciuda provocărilor de zi cu zi, viața merită, totuși, să rămână un joc tratat cu zâmbetul pe buze.” 

Recenzie “Jocul de-a v-ați ascunselea” de Em Madara, BOOKNATION

Citește recenzia completă: AICI.