Geo (Just reading my books”) – extras recenzie

Jocul de-a V-ați ascunselea este viața însăși!

Jo-Jo și Ada reprezintă două dintre cele trei etape ale romanului. Două povești care se conectează direct cu ultima parte a cărții: speranța.

O lectură previzibilă și în același timp imprevizibilă. Plină de energie, emoții și totuși, o călătorie plină de învățături.

Pe autoarea Em Madara am descoperit-o prin intermediul fascinantului sau blog. Iar Jocul de-a V-ați ascunselea a fost lectura care a crescut cu fiecare postare.

O introspecție în viața a două femei, o invitație spre a le cunoaște pe acestea ca persoane, ne fac nerăbdători să descoperim la finalul aventurii dacă există sau nu speranță ori dacă noi, la final, mai avem puterea de a crede în ea.

Romanul ne readuce aminte de jocul copilăriei noastre, într-o formă actualizată. De ce spun asta? Deoarece este vorba despre viață și alegeri, despre posibilități și șanse ratate, despre faptul că putem câștiga dar putem să ieșim și pe locul doi la acest joc dur al destinului.

O galerie de personaje impresionantă prin ceea ce reprezintă fiecare dintre ei: oameni normali, supuși greșelii. (…)

O lectură ușoară și grea deopotrivă! Care te face să gândești, să pui în balanță fapte și reacții, să diseci fiecare întâmplare și să scanezi sufletul fiecărui personaj în căutarea anticipării unui final.

Em Madara este o autoare talentată, profundă, care nu oferă totul de la bun început. Ne pune la dispoziție, aleatoriu, fiecare piesă de puzzle și ne lasă posibilitatea să ne formăm noi tabloul integral. (…)

Citește articolul întreg AICI .