4 locuri pentru voi la Inferno (Escape my room)!

afis concursAm pregătit pentru voi 4 locuri din partea casei în fantastica aventură concepută de Escape my room din București.

Este o provocare ce urmează firul cărții lui Dan Brown: „Inferno”. Eu am rezolvat acest joc de evadare împreună cu trei amici și mi s-a părut prea faină experiența ca s-o țin doar pentru mine (găsești aici amănuntele suculente)! Camera aceasta mai poate fi jucată doar până la toamnă, deci profitați de ea cât se mai poate!

Așadar, cele 4 locuri sunt ale voastre, imediat ce trecem de… un mic antrenament 😉 .

Mai întâi să lămurim ce înseamnă un ”escape” sau ”mystery room”, cum i se mai zice. Acesta este un loc unde oamenii se duc de bunăvoie și se lasă închiși înăuntru doar ca să încerce să scape din el. Secretul este să folosești logica, spiritul de observație, imaginația, intuiția și să lucrezi în echipă, urmând indiciile care duc la rezolvarea jocurilor din cameră, înainte să expire timpul (de obicei o oră).

Cum vor deveni ale voastre cele 4 intrări la camera Inferno de la Escape my room ? Urmând pașii de mai jos:

pas1

2 -15 iulie

Anunță-ți intenția de a participa printr-un scurt comentariu mai jos, la acest articol (este musai să apară numele și e-mailul tău). Apoi abonează-te la blog (un click pe butonul Follow) dacă nu ești deja abonat. Astfel rămâi la curent cu tot ce se întâmplă legat de concurs.

pas2

2 -15 iulie

Distribuie articolul pe Facebook, să știe toți prietenii tăi despre provocarea asta faină. Doar nu vrei să mergi singur în Infern 😀 ! (Găsești butonul de Share pe Facebook chiar sub articol).

pas3

2 -15 iulie

DECODIFICĂ MESAJUL pe care l-am ascuns pentru tine în articolele din Lumea romanului și URMEAZĂ INSTRUCȚIUNILE MESAJULUI. Fără a dezvălui online mesajul decodificat. O dată ce ai urmat instrucțiunile din mesaj, voi ști că l-ai descifrat corect și vei fi pe lista finaliștilor (vei primi un mail de felicitare din partea mea cu această fericită ocazie).

Articolele menționate mai jos au ascunse în text câteva cuvinte dintr-un mesaj, pe care-l vei pune cap la cap. Pentru a le descoperi, citește cu atenție fiecare articol, ținând cont de indiciile următoare:

1. Jo-Jo & Șerban fac o reverență 1/2(click pe titlu pentru a citi articolul):

Indiciul 1 → 3 stropi albaștri alunecă pe foaie.

2. Jo-Jo & Șerban fac o reverență 2/2 (click pe titlu pentru a citi articolul)

Indiciul 2 → Unul singur a mâncat
                       Ciocolata toată,
                       Și-acum este colorat tot în ciocolată.

3. Filozofia Chinezului pe înțelesul tuturor 1/3 (click pe titlu pentru a citi articolul)

Indiciul 3 → Două boabe-ntr-o păstaie
                       Stau LIPITE, verzi, sub soare!

4. Filozofia chinezului pe înțelesul tuturor 2/3/ (click pe titlu pentru a citi articolul)

Indiciul 4 → O furnică,
                       Roșie și mică,
                       A dat iama-n trandafiri.

5. În lumea romanului (click pe titlu pentru a citi articolul)

Indiciul 5 → Trece-le-n ceaslov
                       Pe cele două
                       Pupeze în mov.

pas4

16 iulie

Voi publica pe blog decodificarea mesajului și lista de participanți care l-au descifrat corect. Tot pe 16 iulie voi anunța doi dintre câștigători (cu cele mai simpatice rezolvări ale instrucțiunii din mesaj); urmând ca aceștia doi să aleagă fiecare încă un partener pe care vor să-l ia cu ei în cameră, din lista finaliștilor ce au răspuns corect (de aceea este bine să vă anunțați prietenii despre concurs 😉 !). Alegerea partenerului trebuie realizată până la finalul zilei de 17 iulie! Toate discuțiile oficiale legate de concurs au loc pe blog.

pas5

17 iul

Publicarea listei complete a celor 4 câștigători.

Cei dintre voi care au decodificat corect mesajul și au ajuns pe lista de finaliști, însă nu au câștigat, vor avea o surpriză din partea mea dacă se hotărăsc să joace camera vara aceasta. Pachetele cadou sunt limitate (pentru primii 6 finaliști care se prezintă la Escape my room și întreabă de surpriză).

pas6

20 iul, începând cu ora 19

Bravii câștigători sunt așteptați la Escape my room din București (acolo unde se află intrarea în ”Inferno”) pentru o super-experiență de evadare. Cris și cu mine vom ține la rece șampania pentru voi și vom aștepta cu sufletul la gură să aflăm dacă reușiți să salvați omenirea (nu vă faceți probleme, veți avea parte de un instructaj temeinic înainte 🙂 !).

Succes temerarilor!
Provocare
Dragonul care păzește intrarea ”Escape my room” are o întrebare

 

ACEST CONCURS S-A ÎNCHEIAT, IATĂ CÂȘTIGĂTORII AICI. 

Dacă nu sunteți încă, vă invit să rămâneți de-ai casei și să aflați primii… chestii :)!

Introduceți adresa de email pentru a urmări blogul și a afla noutățile.

24 de gânduri despre „4 locuri pentru voi la Inferno (Escape my room)!

    1. Buna Simona, concursul s-a incheiat si castigatorii au fost anuntati pe 16 iul. Vor mai fi provocari cu premii inedite, asa ca ramai conectata cu un click pe Follow, daca-ti place ce se intampla pe aici 🙂 . Numai bine!

  1. Hei, tocmai am citit! Ideea e mega interesantă, dar eu voi fi plecată din țară în săptămâna în care va avea loc decernarea premiului, așa că nu vreau să răpesc șansa cuiva de la câștig. Mul noroc tuturor!

  2. Felicitari pentru idee, desi activitatea nu imi permite sa revendic acest premiu. Drept urmare, chiar daca nu particip urez tuturor mult succes in acest demers!

    1. Bine ai venit in lumea mea, Vladimir :)! Ma bucur ca esti aici. Bifeaza pasii de mai sus, urmeaza indiciile si vezi unde te duc. Atunci cand ai decodificat bucatile din mesajul meu, urmeaza instructiunea pe care o contine, nu-l divulga.

  3. Îmi cam prind urechile, că eu nu sunt genul care să se prindă de aceste subtilități, dar mi se pare interesant. În plus, de câte ori a fost la Escape fiul meu a fost așa de entuziasmat încât cred că s-ar bucura și acum, în caz că…

  4. Ha, cât de bine m-ai nimerit! IE în mediul meu natural. Eu mă bag. Revin când descifrez mesajul misterios :)!

Lasă un comentariu