Câștigătorii provocării: ”Joaca de-a V-ați ascunselea ca adulți”

O bună dimineață de toamnă, cu ceață, cu soare și cu premii 🙂 !

ASCUNSMulțumesc tuturor celor care au răspuns provocării și ne-au împărtășit cum s-au jucat de-a V-ați ascunselea ca adulți!

Unele dintre ascunzători au fost atât de pitorești, că aveam în nări mirosul nostalgic al copilăriei – acela de sub poduri, din butoaiele goale de vin din pivnițe, din mansarde, din vie și glugile de coceni, cel de scoarțe și lână la naftalină din dulapurile bunicii. Altele s-au dovedit imateriale – un colț de zâmbet, un cotlon al propriei minți, o fortăreață virtuală clădită pe blog și câte nenumărate tertipuri în spatele cărora ne punem la adăpost, ca după niște parapete magice… Nu în ultimul rând, m-au impresionat acele Jocuri de-a V-ați ascunselea în care esențial nu a fost locul, ci acțiunea și rezultatul – întâmplările în care sâmburele unei drame stă să încolțească iar a te ascunde este doar una dintre strategii. M-am bucurat să aud poveștile celor care și-au jucat cărțile până la capăt sau intenționează s-o facă pentru că renunțarea, pentru mine, nu este o opțiune.

cadou aticol

 

N-a fost deloc ușor să aleg, m-am perpelit până să mă hotărăsc. Cele două cărți însoțite de premiile surpriză vor ajunge la:

 

Georgiana Carp – care pe 8 oct s-a înscris pe site cu comentariul:

”Incep sa cred ca atunci cand eram copil aveam mai multa imaginatie. Ca sa mai dau in mintea copiilor, de-a v-ati ascunselea ma mai joc cu baietelul meu prin casa sau in parc.Ca adult,ma ascund de o boala si ma si prefac ca nu o vad atunci cand ma gaseste si ma loveste cu cate un puseu. Inca sunt in faza de negare,nu gasesc jocul palpitant,dar sper sa ma obisnuiesc cu gandul si in timp,sa gasesc si strategia de supravietuire… pana atunci,mai am de citit si invatat.”

Manuela Stanica – care pe 9 oct s-a înscris pe Facebook cu comentariul:

”Ar fi mult de povestit🙈😂…dar aleg una dintre cele mai amuzante situatii de „v-ati ascunselea”.
In urma cu 7ani,fostul iubit incerca sa umble si cu alte fete considerand ca nu voi afla curand…a fost foarte dezamagit cand l-am informat ca s-a dat singur de gol ca mai umbla si cu o alta fata si poate ramane cu ea pana la adanci batraneti pentru ca nu mai are ce cauta in viata mea.
Din punctul meu de vedere unele decizii trebuiesc luate fara sa stai prea mult pe ganduri.🙈 ”
Dragă Georgiana și Manuela, aștept să-mi trimiteți datele voastre de contact (adresă, nr de telefon) pentru a putea expedia premiile. Vă rog să-mi scrieți pe mailul: omuldinpalarie@gmail.com .

O toamnă jucăușă tuturor și vă aștept cu drag la LANSARE.

Curioși despre roman? Citiți un capitol din carte AICI !

Dacă nu sunteți încă, vă invit să rămâneți de-ai casei și să aflați primii… chestii :)!

Introduceți adresa de email pentru a urmări blogul și a afla noutățile.

sursă foto: @unsplash.com

 

2 gânduri despre „Câștigătorii provocării: ”Joaca de-a V-ați ascunselea ca adulți”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s