”Literatura pe tocuri” despre ”Jocul de-a v-ați ascunselea”

”Jocul de-a V-ați ascunselea” are acum un locșor în biblioteca Iasminei și a recomandărilor Literaturii pe tocuri. Te aștept cu drag la lansare, Iasmina, dacă poți ajunge pe 23 noiembrie!

iasmina

Citește mai departe aici.

Jocul de-a v-ați ascunselea, de Em Madara – recenzie Jocul de-a v-ați ascunselea Em Madara Editura Universitară Număr de pagini 312 Autori The post Jocul de-a v-ați ascunselea de Em Madara – Editura Universitară – recenzie… 6 cuvinte mai mult

via Jocul de-a v-ați ascunselea de Em Madara – Editura Universitară – recenzie — Literatura pe tocuri

5 gânduri despre „”Literatura pe tocuri” despre ”Jocul de-a v-ați ascunselea”

  1. Acum, dupa lansarea în spatiul virtual si tridimensional, al acestui „Joc de-av-ati ascunselea” printre cuvinte si fraze mai mult sau mai putin reale, dupa aplauzele si felicitarile primite binemeritate, cred ca vei pregati o (9)Noua, mai interesanta si mult mai palpitanta poveste, de dragoste real-imaginara, urcând din ce în ce mai sus pe scara succesului.
    Îti doresc din toata inima, îndeplinirea viselor, multe satisfactii, bucurii, pace si fericire deplina, în toate activitatile cotidiene, în toate aspectele si dimensiunile perceptiei vietii, draga EM.

    1. Mulțumesc de urări, Iosif! Rămâne de văzut cât de mult va rezona publicul mai larg cu abordarea mea. Mi-ar plăcea să se întrevadă printre rânduri şi altceva în afara poveştii de dragoste. Este o carte în straturi – fiecare ajunge la cel care i se potriveşte 🙂 . Toate bune în colțul tău de lume?

    1. Mulțumesc, Claudiu! Articolul Iasminei conține feedback și pentru mine, autor, nu este doar o recomandare pentru cititori. Ceasul ticăie și a mai rămas mai puțin de o lună până la prima noastră întâlnire față în față 🙂 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s