De la Marius Andrei, redactorul ANALOGII – ANTOLOGII , citire:
”Dacă Jocul de-a V-ați ascunselea ar fi un joc, ar fi unul interactiv, de strategie, psihologico-realist, complex și multidimensional.
Percepția acestui roman este însă, mai degrabă, de fantezie arhitecturală închegându-se sub ochii tăi, într-o structură tot mai unitară și mai monumentală, căreia nu-i poți cuprinde deocamdată întreaga viziune finală. ”…
citește mai departe AICI:
Jocul de-a
V-ați ascunselea
de
Em Madara
Editura Universitară
Anul publicării: 2019
Număr de pagini: 314
Dacă Jocul de-a V-ați ascunselea ar fi un joc, ar fi unul interactiv, de strategie, psihologico-realist, complex și multidimensional.
Percepția acestui roman este însă, mai degrabă, de fantezie arhitecturală închegându-se sub ochii tăi, într-o structură tot mai unitară și mai monumentală, căreia nu-i poți cuprinde deocamdată întreaga viziune finală.
Când începi lectura ești pe șantierul plin de indicii scheletice a ceva ce ar putea deveni un palat renascentist cu saloane de socializare sau un spital de nebuni labirintic, alcătuit doar din coridoare și camere personalizate de izolare.
Capitolele cărții sunt încadrate în trei dimensiuni ludice de trei sloganuri-manifest ce le însoțesc titlurile: Cine nu e gata, îl iau cu lopata!, Jojo decide să joace și Ultimul scapă turma!?, fiecare cu logo-ul propriu: un hârleț, un fileu de volei prins între…
Vezi articolul original 968 de cuvinte mai mult